Kertészet és zöldterületek gondozása

kertészet

Üzemeltetési szolgáltatásaink között a kertészet és a zöldterületek gondozása is helyet kapott. Ezen belül vállaljuk zöld növényei rendszeres karbantartását, kertje gondozását és éves fenntartási munkálatait.

Akár vendégei, akár munkavállalói számára tenné vonzóbbá épületeit virágok segítségével, bennünk megfelelő segítségre talál. Ahhoz, hogy egy növény kifejtse megnyugtató hatását, és teljes pompájában ragyoghasson, sokszor a csillagok megfelelő együttállása sem elég. Ismerni kell hozzá az adott növény fény- és vízigényét, hogy mekkora páratartalom az ideális számára, milyen típusú földet szeret, mennyi tápanyagra van szüksége, és időnként metszeni is érdemes.

A kerti vegetáció esetében legalább ennyi tényezőt kell figyelembe venni a növénykultúra kialakításánál. Ez amellett, hogy kellemes látványt nyújt az arra járóknak, rekreációs helyként is funkcionálhat vendégei és alkalmazottai számára. Fontos az öntöző- és vízelvezető rendszerek megfelelő kialakítása is, ami komoly tervezői és kivitelezői szakértelmet, hozzáértést, és nem utolsósorban türelmet igényel. A gyep gondozása és ápolása, a virágok és fák kiválasztása kerttervezőt és a végeredményt karbantartó kertészt kíván, amit mi készséggel bocsátunk partnereink rendelkezésére.

Munkatársaink között gyakorlott alpinisták is vannak, akik az idős fák metszésében és kivágásában nyújthatnak nagy segítséget. Erre a feladatra különösen fontos a jól képzett munkaerő, mivel nemcsak saját, hanem a munkaterületen lévő minden személy épségéért felelősek. Kollégáink garantáltan rendelkeznek feladataik elvégzéséhez minden elméleti és szakmai tudással, valamint megfelelő és korszerű eszközökkel, így Önnek semmiért nem kell aggódnia.

A környezettudatosság a kertrendezés és az irodai növények gondozása során is kiemelten fontos számunkra. Munkánkat a környezetvédelmi előírásoknak megfelelően, modern kertészeti eszközök és gépek segítségével végezzük. Ahol van rá lehetőségünk, a levágott növényi részeket újrahasznosítjuk és komposztáljuk, igény esetén pedig fa komposzttárolók építését is vállaljuk. Ezzel a lehetőséggel ráadásul nemcsak kültéri, hanem beltéri növényekkel rendelkező megbízóink is élhetnek, ha különösen fontos számukra a bolygónk védelme.