Őrzés-védelem

őrzés-védelem

Őrző-védő munkáink során ügyfeleinknek és partnereinknek teljes körű biztonságtechnikai tervezést nyújtunk. Szakképzett mérnökeink felmérik megbízónk igényeit és a védeni kívánt területet, majd ezek és a legfrissebb gazdasági és technológiai újítások segítségével komplex tervet állítanak elő. Munkánk során első számú szempont a gyorsaság és a tökéletes kivitelezés, amivel garantáljuk a maximális elégedettséget.

Képzett személy- és vagyonőreink akár több tízéves tapasztalattal állnak partnereink rendelkezésére. Legyen szó élőerős vagyonvédelemről, áruvédelemről, objektumőrzésről, biztonsági kíséret nyújtásáról, vagy egyéb vagyonvédelmi feladatok ellátásáról.

Kollégáink rendelkeznek a megfelelő hatósági engedélyekkel, és rendszeres képzéseken vesznek részt, hogy tudásuk mindig naprakész legyen. Vagyonvédelmi szolgáltatásaink keretében vállalunk fegyveres és fegyver nélküli telephelyőrzést, áruházi és banki biztonsági őri feladatokat, portás és recepciós szolgálatot, valamint irodaházak őrzését is. Magas szintű szaktudásunkkal és széles körű tevékenységünkkel gyakorlatilag nullára szoríthatók a vagyonvédelmi kockázatok. Teljesítményünk hatékonyságáról rendszeres riportokban adunk jelentést megbízóinknak, akik így mindig pontosan tudhatják, miért fizetnek.