Rólunk

Az Aegisnél elsődleges szempont ügyfeleink magas fokú elégedettsége, amit gyors reakcióidővel, korszerű megoldásokkal és testreszabott szolgáltatásokkal biztosítunk. Munkatársaink között több tízéves vagyonvédelmi tapasztalattal rendelkező igazi veteránokat és innovatív gondolkodású fiatal tehetségeket is talál. Ezzel biztosítva partnereink számára a gyakorlati tudás garanciáját, az állandó felkészültséget és naprakészséget. Legyen szó üzemeltetési, vagy őrző-védő feladatokról, rendvédelmi erőknél edződött kollégáink magas színvonalú munkájában mindig bízhat.

Őrző-védő szolgáltatásaink három fő tevékenységi körre épülnek és, ugyan mind különböző, a diszkréció, a gyorsaság és a precizitás mindegyiknél a fontossági lista élén szerepel. Vagyonvédelmi megbízások keretében objektumok, értékek, pénz és létesítmények felügyelete mellett komplex biztonságpolitikai tervezést is nyújtunk ügyfeleinknek. Szemünk előtt mindig a nulla kockázat, teljes vagyonvédelem küldetése lebeg. Ennek keretében tevékenységünkkel igyekszünk nullára szorítani a rizikót és maximálisra növelni a biztonsági szintet.

Vállalunk fegyveres és fegyver nélküli telephely őrzést, portaszolgálatot és irodaőrzést is, ami csak néhány az évek során nagy elégedettséggel járó megbízásaink közül. Szolgáltatásaink magas színvonalát már a tervezésnél biztonságtechnikai mérnökökkel alapozzuk meg, így sem minket, sem a megbízót nem érheti később váratlan meglepetés.

Rendezvénybiztosításban is biztos társ vagyunk, akár rendszeres, akár alkalmi esemény megszervezéséről van szó. Szakirányú végzettséggel rendelkező munkatársaink könnyűszerrel igazodnak el a katasztrófavédelmi, népegészségügyi, természetvédelmi, rendőrségi, tűzoltósági és egészségügyi követelmények útvesztőjében. Nemcsak a szervezésben, hanem a biztonság fenntartásában is megbízható partnerre találnak bennünk.

Biztonságtechnika üzletágunk a modern kor eszközeivel, és egyedi, speciális igényekhez igazodva könnyíti meg a biztonsági feladatok ellátását. Biztonságtechnikai mérnök szakembereinkkel felmérjük a lehetőségeket,
igényeket, és kamera-, riasztó-, munkaidőnyilvántartó (kártyás, biometrikus), épületfelügyeleti, beléptetőrendszereket, sorompókat,
forgóvillákat építünk ki, korszerűsítünk, valamint folyamatosan karbantartunk megrendelőinknek.

Legyen szó akár vagyon- vagy személyvédelemről, akár épületüzemeltetésről, a magas szintű szaktudást és hatékonyságot mi biztosítjuk. Folyamatainkat rendszeresen optimalizáljuk, ezzel csökkentve a felmerülő költségeket és növelve az elért eredményeket, melyeket rendszeres riportokban prezentálunk. Megbízóink így mindig pontosan tudják, mit kapnak a pénzükért.

Az Aegis munkatársai számára csak a legjobb az elég jó, ami fokozottan igaz VIP-szolgáltatásainkra is. Kollégáink akár több tíz éves tapasztalattal és a rendvédelmi erőknél szerzett gyakorlati és elméleti tudással állnak megbízóink rendelkezésére. Akár személy védelemre van szüksége, akár személyszállításban, reptéri fuvarban, VIP-szállításban, vagy magánnyomozásban keres partnert, nálunk minden feladatra talál ideális jelöltet.

VIP-szolgáltatásaink egyik alappillére a személyvédelem. Ennek során ügyfelünk testi épségének teljes biztosításáért felelünk, amihez igény esetén utazásának megoldása is társul. Sofőreink és testőreink nemcsak jól képzett személyvédelmi szakemberek, de etikai és protokoll ismeretekkel is rendelkeznek. Ennek köszönhetően jól megállják a helyüket valódi VIP- környezetben, vagy diplomáciai megbízások során is.

Bármikor adódhat olyan élethelyzet, amiben önnek, szeretteinek, vagy üzleti partnereinek személyvédelemre van szüksége. Megbízatásainkat mindig száz százalék odaadással és diszkrécióval kezeljük. Aki egyszer megtapasztalja az Aegis gondoskodását, az rendszerint később is visszatér hozzánk, egyszeri feladatok mellett így hosszú távú partneri kapcsolatokat is ápolunk ügyfeleinkkel.

Arra is van lehetősége, hogy sofőrszolgálatot kérjen, hiszen útközben is fontos a biztonság. Személyszállítás szolgáltatásunkat prémium kategóriájú járművekkel látjuk el, igény szerint pedig teljes biztonsági tervezést is végzünk. A gyorsaság és pontosság mellett az is fontos, hogy a legbiztonságosabb járművet és útvonalat válasszuk ki, szakembereink pedig ebben is állnak a rendelkezésére.

Egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk a gyermekfelügyelet és a teen guard. Ha üzleti ügyben távol van, vagy személyvédelmét családja legkisebb tagjaira is szeretné kiterjeszteni, úgy nem fog csalódni gyermekfelügyelet szolgáltatásunkban sem. Munkatársaink között gyakorlott és jól képzett szakembereket talál, akik kellő empátiával viszonyulnak Önhöz és gyermekei igényeihez is.

Önnek csak az időt és a helyszínt kell megmondania, a többit bízza ránk! Az sem okoz gondot, ha hirtelen közbejött programja miatt keres megbízható felügyelőt gyermeke mellé, diszpécsereink minden helyzetben megtalálják a megoldást.

Az Aegis Generalnál komplex szolgáltatást nyújtunk. Személy- és vagyonvédelemben jártas kollégáink és sofőreink mellett rendezvénybiztosítási ismeretekkel rendelkező munkatársakat is találhat a sorainkban. Ehhez a tevékenységünkhöz tartozik hosztesz szolgálatunk is, amelynek tagjai komoly feltételeknek kell, hogy megfeleljenek. A külső megjelenés mellett fontos szempont az intelligencia, az idegen nyelvek ismerete, valamint a nagyfokú tájékozottság az etikett és protokoll szabályaiban.

Magánnyomozóra számos élethelyzetben lehet szüksége, legyen szó akár magánéletről, vagy üzleti ügyekről. Az Aegis munkatársai teljes diszkrécióval kezelik megkereséseiket, az általuk megszerzett információ így biztosan nem kerülhet illetéktelen kezekbe. A konzultáción elhangzottak mindig a magánnyomozó és a megbízó között maradnak, hiszen a bizalom legalább annyira fontos ebben a szakmában, mint az elért eredmények.

eszkozlogo