Komplex biztonsági megoldások

komplex biztonsági megoldások

Biztonságtechnika üzletágunk a modern kor eszközeivel, és egyedi, speciális igényekhez igazodva könnyíti meg a biztonsági feladatok ellátását. Biztonságtechnikai mérnök szakembereinkkel felmérjük a lehetőségeket, igényeket, és kamera-, riasztó-, munkaidőnyilvántartó (kártyás, biometrikus), épületfelügyeleti, beléptetőrendszereket, sorompókat,
forgóvillákat építünk ki, korszerűsítünk, valamint folyamatosan karbantartunk megrendelőinknek.

Szolgáltatásunk magas színvonalát biztonságtechnikai mérnökök alapozzák meg már a tervezési folyamatban. Ennek során figyelembe veszik világunk változó gazdasági és technológiai kihívásait és újításait, amiket teljes mértékig ügyfeleink igényeihez szabnak. Az ő munkájukat egészítik ki és teszik teljessé rendvédelmi erőknél képzett biztonsági munkatársaink.

A tervezés és fejlődés a szerződés aláírása után sem áll meg. Azért, hogy vagyonvédelmi szolgáltatásunk hosszú távon is költséghatékony és ütőképes maradjon, folyamataink optimalizálására időről időre ajánlatot teszünk. Ezzel minimalizálhatóak a technológiai változások miatt felmerülő veszélyforrások, így értékeit, épületeit mindig biztonságban tudhatja az Aegis felügyelete alatt.