Magánnyomozás

Magánnyomozóra bárkinek szüksége lehet. Akár magánéleti kérdésekre keresi a választ, vagy üzletfeleit ellenőrizné, cégünk megbízható, jogszerű és diszkrét szolgáltatást biztosít.

A magánnyomozás sikere nem csak az eszközökön múlik!

Munkatársaink megbízásaik során korszerű technológiai eszközöket használnak, ami azonban csak elősegíti munkájukat. A magánnyomozás sikere a magánnyomozó személyén és képességein is múlik. A megfigyeléshez kitartás és folyamatos koncentráció szükséges, míg a különböző részletek egymáshoz kapcsolása éleslátást igényel. Ehhez részletes dokumentációt készítünk, amit fotó- és videófelvételekkel egészítünk ki.

A titkos megfigyelés és követés technikája a magánnyomozók egyik legütőképesebb fegyvere, ami rövid távon képes eredményt hozni. A személyek és épületek megfigyelését teljes diszkrécióval kezeljük, a megszerzett információk így nem kerülhetnek illetéktelen kezekbe. Magánnyomozónk csak Önnek, vagy az Ön által megbízott személynek szolgáltathatja ki őket.

A megfigyelés kiterjed a célszemély minden mozdulatára és tevékenységére, amit rendszeresen dokumentálunk. Ha találkozik valakivel, kapcsolatba lép egy idegen járművel, bemegy egy épületbe, azt videós, vagy fotós formában is rögzítjük.

Akár párja hűtlenségét gyanítja, akár üzleti partnerének feddhetetlenségére keres bizonyítékot, ránk számíthat!

A magánnyomozó szakma csak a megfelelő jogszabályok betartásával működőképes, ezért kollégáink magasan képzett, többéves gyakorlattal rendelkező szakemberek. Mivel a megfigyelés és követés adat- és információszerzésen alapul, így komoly előírások vonatkoznak rá a személyiségi jogok védelmének érdekében is. Magánnyomozóink profi hozzáállásának köszönhetően titkai mellett az összegyűjtött bizonyítékok és információk is teljes biztonságban lehetnek.

Ami konzultációnkon elhangzik, illetve, amire munkatársaink fényt derítenek, az soha nem kerül harmadik fél kezébe. Szolgáltatásunk prémium minősége mellett diszkréciónkat is garantáljuk.

Magánnyomozás szolgáltatásunk ára mindig a megbízás körülményeitől, illetve az elvárt feladattól függ. A személyre szabott árajánlat elkészítését részletes egyeztetés előzi meg, amelynek során felmérjük az ön igényeit és problémáját, majd a legmegfelelőbb szakembert rendeljük hozzá. Ez nemcsak önnek, hanem nekünk is fontos, hiszen az ideális tapasztalattal rendelkező magánnyomozó rövidebb idő alatt képes elvégezni a rábízott munkát.

Ha még csak körvonalazódik a fejében a probléma, de nem biztos benne, milyen szolgáltatásra van szüksége, akkor is keressen minket bizalommal. Az Aegis többéves tapasztalattal rendelkező munkatársai biztonságtechnikai kérdésekben legalább akkora szaktudással rendelkeznek, mint az információszerzésben, így együtt találhatjuk meg az Ön számára legjobb megoldást!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje személyre szabott ajánlatunkat: Kapcsolat