VIP-vendégek szállítása

VIP vendég szállítás

Akár az Ön, akár egy partnere számára van szükség megkülönböztetett bánásmódra, a VIP-vendégek számára tervezett szállítási szolgáltatásunkban nem fog csalódni! Magasan képzett gépjárművezetőkön és prémium autókon kívül titoktartási záradékot is tartalmaz, így a biztonság, kényelem és diszkréció garantált minden utazáshoz.

VIP-vendégek szállítása során előre, részletesen egyeztetünk megrendelőinkkel, hogy pontosan milyen igények merülhetnek fel utazásuk kapcsán. Ennek részét képezi a szakképzett sofőrön kívül a személy- és vagyonvédelem, a megfelelő jármű kiválasztása és a legbiztonságosabb út megtervezése is.

Ha minket választ, a prémium minőséget és megbízhatóságot választja!

Garantáltan megkülönböztetett bánásmódban részesül

Kollégáink között csak a legjobban képzett szakemberek kapnak helyet, akik megjelenésükkel, elméleti és gyakorlati tudásukkal, valamint intelligenciájukkal is kiemelkednek az átlag közül. Udvariasságukban sem fog csalódni, munkatársaink ugyanis az etikett és protokoll területén is rendszeres képzéseken vesznek részt, ezzel biztosítva VIP-szolgáltatásaink prémium színvonalát.

Számíthat a diszkréciónkra

Sofőreinkkel és biztonsági munkatársainkkal mindenre kiterjedő titoktartási nyilatkozatot íratunk alá, így üzleti, vagy magánéleti titkait is biztonságban tudhatja utazása alatt. Ami az autónkban elhangzik, az ott is marad. Ezt már többéves szakmai hírnevünk is bizonyítja.

Megbízóink visszajelzései alapján rendszeresen fejlesztjük szolgáltatásunk színvonalát, mert hiszünk benne, hogy csak a tökéletes lehet elég jó. VIP-ügyfeleink nálunk valóban kimagasló ellátásban részesülnek, biztonságuk és kényelmük mellett ugyanis az elégedettségük a legfontosabb.

Milyen feladatokat látunk el VIP-vendégek szállításakor?

Sofőrszolgálatra számos alkalommal szükség lehet. VIP-vendégek szállítását vállaljuk például reptéri fuvar, lánykérés, esküvő, házassági évforduló, születésnap, valamint üzleti utak és tárgyalások alkalmával is. Ha kiemelt üzleti találkozóra, esetleg szakmai konferenciára tart, ahová szeretne stílusosan megérkezni, nálunk jó helyen jár! Egyszeri alkalmak és rendszeres megbízások kapcsán is készséggel állunk megbízóink rendelkezésére.

Mivel szolgáltatásunkat mindig teljesen ügyfeleink igényeihez szabjuk, így garantáltan egyedi árajánlatot kap majd tőlünk. Ezzel optimalizálhatjuk tevékenységünk minőségét, és garantáltan megtalálhatjuk az Ön számára azt a kollégánkat, aki elvárásait maximálisan kielégíti. Legyen szó személyszállításról, vagy komplex VIP-szolgáltatásról biztonsági tervezéssel és személyvédelemmel egybekötve, az Aegis garantálja a legjobb minőséget.