VIP-szolgáltatások és személyvédelem

Magasan képzett személyvédelmi szakembereinkre minden helyzetben számíthat! Megbízásainkat a legnagyobb diszkrécióval kezeljük, szolgáltatásunk alappillére pedig, hogy már azelőtt elhárítjuk a bajt, hogy az valós kockázatot jelentene. Ez a triggerek, tehát a támadások kiváltó mechanizmusainak csökkentésével, illetve megszüntetésével lehetséges. Ezek felismerésére, mérlegelésére és kiiktatására széles körű személyvédelmi ismeretekkel rendelkező személyőrökre van szükség.

Személyvédelmi cégünk minden élethelyzetben a rendelkezésére áll!

A felmerülő problémák és személyvédelmi kockázatok igen sokfélék lehetnek, amik sokrétű megoldásokat is kívánnak, az Ön biztonságánál azonban nincs számunkra fontosabb. Megbízóink számára teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így testőr biztosítása mellett a megfelelő jármű kiválasztásában és a biztonságos útvonal megtervezésében is állunk ügyfelünk rendelkezésére. Személyvédelmi szolgáltatásunk szólhat egyetlen alkalomra is, de szívesen vállalunk hosszú távú együttműködést is.

Az Aegis General rendvédelmi erőknél képzett munkatársai gyakorlott személyvédelmi szakemberek. Már többször bizonyították egy-egy helyzetben rátermettségüket és rugalmasságukat, így száz százalékig számíthat rájuk a bajban.

Kollégáink kiválasztásánál a megfelelő képesítés mellett a diszkréciót tartjuk a legfontosabb szempontnak. Alapkövetelményeink között szerepel továbbá a magas szintű intelligencia, a tiszta, rendezett és elegáns megjelenés, valamint az elvárható udvariasság is. Az Aegis munkatársai jól megállják a helyüket VIP-környezetben, legyen szó személy- vagy vagyonvédelemről, sofőrszolgálatról, vagy akár fiatalkorúak felügyeletéről.

VIP-szolgáltatásunk színvonalát folyamatosan igyekszünk növelni, amihez nagyban hozzájárulnak ügyfeleink véleményei is. A kirendelt személyzetről szóló visszajelzései nálunk értő fülekre találnak, hiszen a legjobban tapasztalatok alapján fejleszthetők személyvédelmi szolgáltatásaink.

Feladatainkat a legnagyobb diszkrécióval végezzük

Bárki életében előfordulhat olyan helyzet, amikor személyvédelemre van szüksége. Ezt mi a legnagyobb szakértelemmel és diszkrécióval kezeljük, így munkatársainkra minden körülmények között számíthat! Nem ismerjük az elég fogalmát, számunkra csak a legmagasabb minőség az elfogadható, amit személyvédelmi szolgáltatásunkkal is nyújtunk. Keressen minket bizalommal, ha Ön, családja, üzlettársa, vagy partnerei számára van szüksége megbízható védelemre!

Magasan képzett szakembereink fegyverhasználati engedéllyel, protokoll és etikett ismeretekkel, egészségügyi alapismeretekkel és defenzív gépjárművezetésben szerzett tapasztalatokkal is állnak az Ön rendelkezésére!

Érezze magát biztonságban az Aegis szárnyai alatt!