Gyermekfelügyelet és Teen Guard

gyermekfelügyelet

Az Aegis szárnyai alatt családja legkisebb tagjait is biztonságban tudhatja. Gyermekfelügyelet és Teen Guard szolgáltatásunk keretében biztosítjuk gyermekei közlekedését és védelmét, legyen szó az iskolába járás megoldásáról, otthoni felügyeletről, vagy családbarát szórakozóhelyre való kíséretükről. Kollégáink a szükséges ismeretek és végzettség mellett magas szintű empátiával is rendelkeznek, így Ön és gyermekei is értő fülekre találhatnak náluk.

Felügyelőink elsősorban az Ön elvárásait teljesítik, de mindig igyekszünk úgy kiválasztani őket, hogy gyermekei személyiségéhez is passzoljanak. Ennek köszönhetően minimálisra csökkenthető az összeszokási idő, és egy kellemetlenkedő alkalmazott helyett egy új barát képében kapcsolódhat be kollégánk gyermeke életébe. Ha gyakran utazik, vagy munkája miatt nem tudja saját maga megoldani gyermeke iskolába, óvodába járását, otthoni felügyeletét, ránk számíthat!

Legyen szó hirtelen elintéznivalóról, vagy előre leszervezett találkozóról, amikor több órára magára kell hagynia családja legfiatalabb tagjait, gyakorlott munkatársaink állnak a rendelkezésére. Csak többéves tapasztalattal, ellenőrzött elméleti tudással, erkölcsi háttérrel és nagy gyakorlattal rendelkező kollégákat alkalmazunk. A kicsik biztonsága miatt így sosem kell aggódnia.

VIP-felügyelet

Teljes körű személyvédelmi szolgáltatásunk ügyfelünk igényei szerint kiterjed élete minden területére, így lakóhelyére, munkahelyére, közlekedésére és szabadidejére is. Ebbe beletartoznak gyermekei és az Ön biztonsága is. Családtagjai fokozott figyelmet kaphatnak cégünktől, ha ön épp nem tartózkodik otthon, hiszen ilyenkor még fontosabb lehet a felügyeletük.

Családja legkisebb tagjaira száz százalék odaadással és empátiával vigyázunk, így Önnek csak annyit kell tennie, hogy megjelöli mikor, és hol van szükség a segítségünkre.

A gyermekfelügyelet nem merül ki a kicsik megfigyelésében és lekötésében, amíg Ön távol van. Szükség szerint teljes biztonsági szolgáltatást is nyújtunk. Felmérjük a terepet, megtervezzük a szolgálatot, személyszállítás során a legbiztonságosabb útvonalat és egyeztetünk önnel a részletekről.

Az Aegisszel maximális a biztonság

Akár üzleti útra indul, egy fontos tárgyaláson vesz részt, vagy egy romantikus estét tervez, amikor gyermekfelügyeletre van szüksége, bennünk megbízhat. Az Aegisszel maximális biztonságban tudhatja gyermekeit, így teljes nyugalomban indulhat útnak.

További részletek itt: TeenGuard.Hu