VIP-felügyelet, hosztesz ügynökségi szolgáltatás

hosztesz szolgáltatás

Az Aegisnél mindenből a legmagasabb színvonalat nyújtjuk, így jól képzett hoszteszeink és hosztjaink kellemes megjelenéséhez lenyűgöző intelligencia is társul. Kollégáink között találhat olyanokat, akik több nyelvet is beszélnek, így nemzetközi rendezvényeken és magas presztízsű eseményeken is megállják a helyüket.

A rendezvény lelke a hosztesz

Egy rendezvény színvonalát és annak gördülékenységét nagyban képesek növelni a szerződtetett hosztok és hoszteszek. A megjelenés mellett az Aegis munkatársainál különösen nagy figyelmet kap a szakmai hozzáértés, az intelligencia és az etikett, illetve protokoll szabályainak részletes ismerete. Ezzel biztosítjuk megbízóink számára a legmagasabb színvonalat szolgáltatásaink során.

Hoszteszeink számos eseményen otthonosan mozognak, legyen szó promócióról, termékbemutatóról, konferenciáról, díjkiosztóról, kiállításról, céges eseményről, vagy partiról. Azért, hogy megjelenésük pontosan illeszkedjen az adott esemény stílusához és megbízónk elvárásaihoz, mindig részletesen egyeztetünk velük igényeikről. Ha minket választ, nincs félreértés, nincs meglepetés, pontosan azt kapja, amit szeretne.

VIP-szolgáltatásaink között kiemelkedő népszerűségnek örvend a hosztesz szolgálatunk, mivel ebben is csak prémium minőséget nyújtunk.

Hoszteszeink jártasak az etikett és a protokoll szabályaiban

Egy rendezvényen, legyen az akár nemzetközi, vagy hazai közönségnek tartva, elengedhetetlenek a kommunikatív, intelligens hoszteszek. Mivel a legtöbb esetben az eseményre érkezők a helyszínre belépve velük találkoznak először, a hosztesz jelentős benyomást gyakorol rájuk. Ez az esemény megítélésében is nagy szerepet játszhat később.

Csapatunk tagjainak kiválasztásában fontos szempont volt, hogy beszéljenek idegen nyelveken, így könnyen feltalálják magukat akkor is, ha valaki nem magyarul szól hozzájuk. Kollégáink ezen kívül az alapvető illemszabályokon túl ismerik az etikett és protokoll előírásait, aminek köszönhetően diplomáciai rendezvényeken is megállják a helyüket.

A kiválasztott személyzet nemcsak az eseményre, hanem az azt szervező cégre, vagy személyre is negatív fényt vethet, ezért nem érdemes a legjobbnál alább engedni a színvonalat. Az Aegisnél a partnereinkkel való együttműködés során az Ön sikerét közös célnak tekintjük, így csak profi csapattal dolgozunk. Célkitűzésünk, hogy ahol Ön megjelenik, ott mi is hozzájárulhassunk kitűnő megítéléséhez és üzleti sikereinek eléréséhez.