Személyszállítás

személyszállítás

A személyvédelem fontos sarökköve a személyszállítás is. Cégünk szakképzett sofőrökkel és kényelmes, biztonságos járművekkel garantálja az Ön testi épségét, és a megbízható, diszkrét személyszállítást. Védelmi szolgáltatásunk nem merül ki tehát abban, hogy megbízónk mellé testőrt állítunk, komplex feladatok elvégzését is vállaljuk. Részt veszünk az ideális autó kiválasztásában, a biztonságos útvonal megtervezésében, és megbízónk mellé defenzív autóvezetésben is jártas sofőrt adunk.

Számunkra az Ön elégedettsége és biztonsága a legfontosabb!

VIP-szolgáltatásunkban az ember és a gép, ebben az esetben az autó felkészültsége és felszereltsége egyaránt fontos. Csak szakképzett sofőrökkel valamint személy- és vagyonőrökkel dolgozunk, akiknek a munkáját megfelelő besorolású járművel egészítjük ki. Autóinkat az EURO NCAP, vagyis az Európai Nemzetközi Új Autó Értékelő Program legmagasabb besorolású darabjai közül választjuk ki. Ez garantálja, hogy minden olyan biztonsági követelménynek és előírásnak megfelelnek, ami magas minőségű szolgáltatásunkhoz szükséges. Autóinkat és szolgáltatásainkat mindig teljes mértékben az Ön igényeihez szabjuk, melyről előzetes árajánlatunk alapján tájékozódhat bővebben.

A biztonság és diszkréció a legfontosabb

Személyszállítási szolgáltatásunkat kérheti magában, ha csak egy megbízható sofőrre van szüksége, vagy személyvédelemmel együtt is. Így biztos lehet benne, hogy minden helyzetben védve van az Aegis munkatársai által. A pontosság, a tiszta, rendezett és kényelmes autó, az udvarias személyzet, a bizalom és magas fokú hozzáértés legalább akkora alapkövetelmény, mint a diszkréció.

Jól képzett sofőreink számára nincs olyan helyzet, amit ne tudnának kezelni, segítségükkel így garantált az Ön biztonsága az utakon is! Akár reptéri fuvarra, akár saját, gyermekei, vagy partnerei közlekedésének megoldására van szüksége, az Aegisben megbízható társra talál.

Nálunk csak a legmagasabb szaktanfolyami végzettséggel rendelkező munkatársak végeznek személyszállítást, így Ön és szerettei biztonsága mindig garantált. A komfortban egyik autónkban sem szenved majd hiányt, igényeinek megfelelően azonban több kategória járművei közül is válogathat. Legyen szó felső kategóriás, a legmagasabb biztonsági felszereltséggel rendelkező járműről, vagy egy kevésbé feltűnő, hétköznapi személyszállításra alkalmas darabról, mi sofőrünkkel együtt készséggel bocsátjuk az Ön rendelkezésére.