Takarítási szolgáltatások

takarítás

Takarítási szolgáltatásainkban ötvözzük a legmagasabb, HACCP higiéniai előírásainak megfelelő minőséget, a modern technikai eszközöket és a környezettudatosságot. Akár üzlethelyiségről, akár irodaházról, bevásárlóközpontról, kórházról, vagy élelmiszert forgalmazó helyiségről, étteremről van szó, a higiénia kulcsfontosságú kérdés. Vállaljuk létesítménye teljes veszélyelemzését és kritikus ellenőrzőpontjainak rendszeres felülvizsgálatát a HACCP szabályai szerint.

Takarító személyzetünk az előírások teljes ismeretében és a legkorszerűbb technikai eszközök segítségével végzi munkáját a magas minőség elérésének érdekében.

Teljes körű takarítást vállalunk

Napi, heti és negyedévi tisztítást, karbantartó jellegű és építkezés, költözés utáni takarítást egyaránt vállalunk. A külső és belső burkolatok, ablakok és üvegfelületek tisztításában is számíthat ránk! Takarító személyzetünk felkészültsége teljes körű, ami az épület tisztaságát érintő minden területre kiterjed. A takarítás mellett hulladékkezeléssel, szelektív hulladékgyűjtéssel, valamint a külső területek, mint az út, járda, parkoló, díszburkolat, lépcsőfeljáró takarításával és téli csúszásmentesítésével is foglalkozunk.

A hatékonyság mellett a környezettudatosság is fontos szempont a számunkra, így cége ökológiai lábnyoma miatt sem kell aggódnia. Munkatársaink modern és biztonságos tisztítási technológiákat és eszközöket használnak. Berendezéseinket és szereinket is a fenntarthatóság és környezetbarátság figyelembevételével választjuk ki. Ez azonban nem jelenti azt, hogy bármivel kevesebbet tudnának, mint a káros vegyszerek. Épületei és üzlethelyiségei így a felmerülő veszélyforrások és környezetkárosítás nélkül tisztulhatnak meg kollégáinknak köszönhetően.