Objektumőrzés

objektumőrzés

Alkalmazottaink objektumőrzési, járőrfeladatokban és biztonságtechnikai rendszerek felügyeletében is jártasak. Akár alapszintű megbízások elvégzését szervezné ki, akár partnere, vagy saját teljes körű biztonságtechnikai tervezését bízná ránk, szakértelmünkben nem fog csalódni!

Objektumőrzési munkáink során a biztosítási folyamatnak része a védeni kívánt terület teljes felmérése és kockázati besorolásának megállapítása. Ennek alapján állapítható meg a megfelelő védelmi osztályozás, amely ügyfeleink értékeinek megőrzésében játszik fontos szerepet. Létesítményfelügyelet esetén a megbízó igényeinek megfelelően az épület teljes körű üzemeltetését is vállaljuk, így annak és a hozzá tartozó területnek a folyamatos karbantartását is. Ennek köszönhetően azonnal értesülünk az esetleges meghibásodásokról, amiket rövid időn belül javítunk, így fokozva értékei biztonságát.

Portaszolgálatunk segítségével még egy védővonal adható szolgáltatásaink köréhez, amivel maximálisra növeljük a biztonsági szintet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje személyre szabott ajánlatunkat: Kapcsolat