Rendezvénybiztosítás

Egy rendezvény megszervezése már akkor sem egy egyszerű feladat, ha “csak” a megfelelő helyszínt és előadókat kell megtalálnunk, illetve gondoskodni a vendégek ellátásáról. Ahhoz, hogy minden zökkenőmentes és biztonságos legyen, számos engedély beszerzésére is szükség van, ami még bonyolultabbá teszi. Ez idegőrlő és időigényes folyamat, amihez nálunk megvan a szükséges hozzáértés, így ön időt és energiát spórolhat, ha ránk bízza.

Beszerezzük a rendezvényhez szükséges engedélyeket

Az Aegis rendezvénybiztosító munkatársai szakirányú végzettséggel és többéves tapasztalattal rendelkeznek, így könnyen eligazodnak a jogszabályok útvesztőjében. A rendszeres, vagy alkalmi zenés, táncos összejövetelek biztosítása ugyanis szigorú engedélyekhez kötött. Ezek elmulasztása nemcsak komoly kockázattal jár, hanem büntetést is vonhat maga után, beszerzésüket így érdemes nagy körültekintéssel végezni. Ennek terhét vehetik le munkatársaink az ön válláról.

A rendezvény típusától és létszámától függően több hatósággal is egyeztetni kell a szervezése során. A rendőrség, a tűzoltóság, a mentők, a katasztrófavédelmi hatóság, a Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség mellett a Népegészségügyi Intézettel és adott esetben a területi önkormányzattal is engedélyeztetni kell az eseményt. Utóbbitól előre rendezvénytartási engedélyt kell kérni, amelynek hosszabb átfutási ideje is lehet. Kollégáink azonban kiismerik magukat a legbonyolultabb helyzetekben is, tapasztalatuknak köszönhetően pedig pontosan tudják, milyen típusú összejövetel milyen engedélyekhez kötött.

Részletes rendezvénybiztosítási tervet készítünk

Az események biztosításának alapköve a megfelelő rendezvénybiztosítási terv elkészítése, ami megfelelő rutin és szaktudás nélkül időigényes feladat. A helyszín részletes alaprajzának beszerzése csak a kezdő lépés, befogadóképességét igazoló dokumentumra és biztonsági személyzetre is szüksége lesz.

A helyszín alaprajzának segítségével elkészítjük a pontos tűzvédelmi és mentési terveket, kialakítjuk a belépés és távozás rendjét továbbá a kiürítési tervet is. Mivel minden esemény egyedi, így nem egy bevált recept alapján dolgozunk, rendezvénybiztosítási munkáink mindig személyre szabottak, amelyekhez áraink is igazodnak. Ügyfeleink elégedettségét és az elvégzett feladatok magas színvonalát munkatársaink szakképzettségével és gyakorlatával biztosítjuk.

Ne bízza a szerencsére, bízza ránk, és nemcsak időt, hanem pénzt is spórolhat!